Algemene en decoratieve schilderwerken

Interieur
Onze professionele schilders leveren hoogwaardig schilderwerk af in ieder interieur. Met ruime kleur- en afwerkingsmogelijkheden weten wij voor iedere woning of kantoor het juiste resultaat te bereiken.  Aan al onze schilderwerken gaat een uitgebreid overleg aan vooraf, waarbij wij U met deskundig advies bijstaan, om uiteindelijk het woon- of werkinterieur naar Uw behoeften en wensen uit te voeren.
Indien U hierover vragen heeft of U wil een offerte laten maken, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Anti-grafitti

Graffiti kan heel mooi zijn, aangebracht op de juiste plaats ...

Een anti-graffiti coating op Uw gevel of buitenmuur wordt kleurloos aangebracht en bespaart U veel werk en ergernis bij het verwijderen van deze muurschildering.

In veel gevallen kan de graffiti verwijdert worden met behulp van een hogedrukreiniger, waardoor de kosten meestal beperkt blijven. Tevens kan deze coating definitieve schade aan gevels of muren door graffiti voorkomen.

 

Contacteer ons voor meer informatie en/of een gedetailleerde offerte.

Exterieur
De verontreiniging van een gevel wordt veroorzaakt door een samengaan van verschillende factoren.  De materiaalkeuze, de geografische ligging alsook externe bronnen  zoals een drukke straat, een  snelweg  of  fabriek, kunnen de  graad en intensiteit van de vervuiling beïnvloeden.
Het reinigen van gevels met water onder hoge druk geeft deze opnieuw een frisse uitstraling.  Tevens is deze manier van reinigen essentieel wanneer beslist zou worden deze gevel te schilderen.
Soms is het vuil te diep in de poriën van het materiaal gekropen dat hd-reinigen niet meer volstaat.  Het stralen van de gevel met aangepast straalmiddel biedt hierop een antwoord.  Het straalmiddel dat onder hoge druk tegen de gevel wordt geblazen kan het hardnekkige vuil snel en grondig verwijderen. Een professionele bescherming zorgt ervoor dat uw gevel langer mooi en schoon blijft waardoor arbeidsintensieve onderhouds- en reinigings-werkzaamheden tot een minimum beperkt worden.
Hydrofuge is een waterafstotend en dampdoorlatend impregneermiddel voor gevels dat bestand is tegen de negatieve gevolgen van weersinvloeden, algenvorming maar ook van ander vuil zoals van verkeer en industrie. Er zijn verschillende soorten gevels en daarom ook verschillende soorten hydrofuges.  Iedere situatie vraagt daarom om een grondige evaluatie.
Gevels die voorzien zijn van een bepleistering kunnen wij ook herstellen en herschilderen. Hierbij kunnen wij eveneens het houtwerk (ornamenten, ramen en deuren) mee duurzaam behandelen.

De kroonlijst vormt een essentieel onderdeel van het uitzicht van de woning.  Deze dakrand is meestal moeilijk bereikbaar, wat structureel onderhoud bemoeilijkt en veel mensen weerhoudt om dit zelf aan te pakken.  Ons gespecialiseerd personeel heeft ervaring met het werken op deze moeilijk bereikbare plaatsen en hebben tevens de nodige know-how om Uw kroonlijst opnieuw in eer te herstellen.
Met de huidige (watergedragen) lakken die nog beter bestand zijn tegen vocht, UV-licht en temperatuurschommelingen en die bovendien vochtregulerend zijn blijft Uw kroonlijst voor een lange tijd gevrijwaard van negatieve atmosferische invloeden.